PKKMB Fak. Kelautan dan Perikanan UNUD 2012 PKKMB Faculty of Marine and Fishery UNUD 2012

Pengenalan Kehidupan Kampus Mahasiswa Baru (PKKMB) Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana telah dilaksanakan pada tanggal 1-2 September 2012. Kegiatan ini dilaksanakan dengan tujuan untuk memberikan gambaran kepada para mahasiswa baru tentang kehidupan kampus, khususnya di Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana. Kegiatan ini berisikan beberapa materi orientasi kampus seperti Pengenalan lingkungan kampus dan berbagai fasilitas pendukungnya, pengenalan organisasi kemahasiswaan baik intra maupun ekstra kampus, serta penjelasan tentang kurikulum dan perkuliahan. Kegiatan ini dihadiri oleh 41 orang mahasiswa dari total sejumlah 44 orang mahasiswa yang diserahterimakan dari pihak Universitas kepada pihak Fakultas.

New Student Introduction of Campus Life (PKKMB) Faculty of Marine and Fishery, Udayana University has been held at 1st-2nd of September 2012. This event is held with the purpose of describing the rough picture of campus life to new students, especially at Faculty of Marine and Fishery, Udayana University. This event filled with several campus orientation materials, such as the introduction of campus environment and its various supporting facilities, the introduction of student organization inside or outside of campus, as well as the explanation of curriculum and college. This event is attended by 41 students of 44 students in total that were assigned from the University to the Faculty.