Badan Kekeluargaan Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana yang ke - 2 The 2nd Institutional Board of Faculty of Marine and Fishery Udayana University

Dalam rangka memperingati Badan Kekeluargaan Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana yang ke - 2 yang diselenggarakan pada tanggal 9 - 10 Oktober 2013. sesuai dengan tujuan dari BK FKP  itu sendiri yang tidak hanya sekedar merayakan hari ulang tahun Fakultas Kelautan dan Perikanan Udayana tetapi juga guna menjalin komunikasi pada seluruh civitas akademika Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana melalui kegiatan-kegiatan yang dilakukan pada acara BK FKP Unud meliputi lomba-lomba keakraban antara dosen, pegawai dengan mahasiswa, upacara bendera, serta potong tumpeng. Kegiatan yang dilaksanakan selama dua hari ini bertempat di gedung dan halaman parkir Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana.

IMG_0515     IMG_0533

Hadir dalam acara, pembukaan Dekan Fakultas Kelautan dan Perikanan (Prof. Dr. dr. I Made Bakta, Sp. PD (KHOM)), para undangan, dan civitas akademika Fakultas Kelautan dan Perikanan. Dalam sambutannya, Dekan menyampaikan bahwa kegiatan semacam ini memiliki arti penting terkait pengembangan Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana dimana fakultas Kelautan dan Perikanan merupakan fakultas termuda di lingkungan Universitas Udayana. dalam memberi sambutan, Prof. Dr. dr. I Made Bakta, Sp. PD (KHOM) dianugerahkan Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana (FKP AWARD) atas jasa dan prestasi beliau sebagai Tokoh Bidang Integritas Pengembangan Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana. Selamat Ulang Tahun Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana yang ke - 2. Jayalah FKP..!!

Commemoration of the 2nd Institutional Board of Faculty of Marine and Fishery is held on the 9th – 10th of October 2013. In align to its purpose, BK FKP itself does not only commemorate the anniversary of Faculty of Marine and Fishery Udayana University, but also done to strengthen the bond and communication of all academic members of Faculty of Marine and Fishery Udayana University, through activities conducted on BK FKP Unud event, which include small games among lecturers, staffs, and students, flag ceremonies, and potong tumpeng. The event that held for two days is taken place on the parking lot and inside the building of Faculty of Marine and Fishery Udayana University. IMG_0515 IMG_0533 Opening ceremony is attended by the Dean of Faculty of Marine and Fishery (Prof. Dr. dr. I Made Bakta, Sp. PD (KHOM), guests, and all academic members of Faculty of Marine and Fishery. In his speech, the dean states that this kind of event holds an important meaning to the development of Faculty of Marine and Fishery Udayana University, whereas Faculty of Marine and Fishery is the youngest faculty on Udayana University. When giving his speech, Prof. Dr. dr. I Made Bakta, Sp. PD (KHOM) is awarded by the Faculty of Marine and Fishery (FKP AWARD) for his achievement and service as the Figure of Development Integrity Field of Faculty of Marine and Fishery Udayana University. Happy Birthday to Faculty of Marine and Fishery Udayana University. Long Live FKP..!!