Sosialisasi Visi, Misi dan Program Kerja Calon Dekan Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana Vision, Mission, and Working Plan of Dean Candidates in Faculty of Marine and Fishery, Udayana University

Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana pada hari  Jumat, 30 Agustus 2013 jam 09.00 wita menyelenggarakan acara Pemaparan dan Sosialisasi Visi, Misi dan Program Kerja Bakal Calon Dekan FKP UNUD periode 2013 - 2017 di Gedung FKP UNUD. Acara ini dihadiri oleh civitas akademika FKP UNUD  diantaranya dosen, kepala administrasi, para staf administrasi  dan mahasiswa agar  mengetahui dan dapat berkontribusi penuh dalam Pemilihan Dekan FKP UNUD periode 2013 - 2017. Pada tahun ini ada 2 (dua) calon bakal Dekan yang bersaing menduduki kursi Dekan FKP UNUD yaitu Prof.Ir. I Wayan Arthana MS., Ph.D dan Ir. I Wayan Restu, M.Si.

20130830_104422       20130830_104315

Acara dibuka oleh  Bapak Dwi Budi Wiyanto, S.Kel.,MP., acara ini bertujuan agar civitas akademika mengetahui Visi, Misi dan Program Kerja para Bakal Calon Dekan FKP UNUD yang ada serta sebagai kesempatan untuk menyampaikan aspirasi oleh Civitas Fakultas Kelautan dan Perikanan Univeristas Udayana.

Pada kesempatan sosialisasi ini, para Bakal Calon Dekan diberi kesempatan untuk memaparkan dan Sosialisasi  visi, misi serta program kerja masing-masing dengan rentang waktu 20 menit. Para kandidat memulai presentasi dengan memperkenalkan para calon Pembantu Dekan I, Pembantu Dekan II, dan Pembantu Dekan III  yang ada pada paket mereka masing-masing.

20130830_104422        20130830_105725

Selanjutnya memaparkan Visi, Misi dan Program Kerjanya untuk 4 tahun ke depan. Pada sesi kedua, acara dilanjutkan dengan acara diskusi. Selamat kepada Bakal Calon Dekan Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana dan siapapun yang terpilih semoga dapat membawa Fakultas Kelautan dan Perikanan Universitas Udayana kearah perubahan yang lebih baik.

On Friday, 30th of August 2013, at 09.00 AM, Faculty of Marine and Fishery, Udayana University held the Introduction and Socialization event of Vision, Mission, and Working Plan of Dean Candidates in FKP UNUD for 2013 - 2017 period at FKP UNUD Building. This event attended by all FKP UNUD faculty community, which consist of lecture, head of administration, administration staff, and all students to be familiar and fully contribute in the Dean Election of FKP UNUD for 2013 - 2017 period. In this year, there are 2 (two) Dean candidates that competed in taking the Dean seat at FKP UNUD; they are Prof.Ir. I Wayan Arthana MS., Ph.D and Ir. I Wayan Restu, M.Si. 20130830_104422       20130830_104315 The event is started by Dwi Budi Wiyanto, S.Kel.,MP., where it is aimed at all the faculty community to be familiar with Vision, Mission, and Working Plan of Dean Candidates presented in FKP UNUD along with the chance to share aspiration by all members in Faculty of Marine and Fishery, Udayana University. On the occasion of this socialization, the Dean Candidates are given the chance to introduce and socialize vision, mission, and working plan; with each length of time in 20 minutes. The candidates started their presentation by introducing candidates of Dean Assistant I, Dean Assistant II, and Dean Assistant III that presented in their own group. 20130830_104422        20130830_105725 This session is filled with the description of Vision, Mission, and Working Plan for the next 4 years. In the second session, the event is filled with discussion activity. Congratulations for Dean Candidate in Faculty of Marine and Fishery, Udayana University. To whoever chosen; may bring Faculty of Marine and Fishery, Udayana University to a better change in the future.